Een leuke chat voor vrienden en bekenden

dinsdag 15 maart 2011

pesten zo rekenen we daar mee af


Een scholier pest een dikke klasgenoot. Een bekend beeld bij velen, maar op dit filmpje, een enorme hit op internet, krijgt de kleine pestkop onderuit de zak van het slachtoffer

Het voorval deed zich voor op een school in het Australische New South Wales en veroorzaakte flink wat opschudding.

Volgens berichten op internet en Facebook breekt het joch zijn kin, neus en vermoedelijk ook oogkas. De gepeste jongen, Casey Heynes, werd na het incident voor vier dagen geschorst. Het gemangelde pestkopje kreeg twintig dagen. De ouders van de pestkop klagen nu alles en iedereen aan wegens mishandeling.

De 16-jarige Casey Heynes groeide de afgelopen dagen uit tot een cultheld op internet. Zijn Facebook-fanpagina heeft hij inmiddels meer dan zevenduizend volgers.

Op internet veroverde Casey al snel de bijnaam 'Zangief', naar een populair karakter uit de computergame 'Streetfighter. 'Zangief' en 'Bully FAIL' stonden ook enige tijd bovenaan de lijst trending topics op Twitter.
----

Zo zie maar pesten wordt altijd afgestraft,alleen deze jongen was wel heel dom deze jongen te pesten. mijn vader zei altijd neem iemand van je eigen postuur (en hij heeft gelijk)

A.J.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten