Een leuke chat voor vrienden en bekenden

donderdag 17 februari 2011

Scholiere opgepakt na dreigen met bomaanslag op school

De politie heeft gisteravond een meisje uit Soest gearresteerd nadat ze op Twitter enkele berichten had geplaatst over het plegen van een bomaanslag op haar school. "Ik plan een terreuraanslag op mijn school, het stedelijk gymnasium Johan van Oldenbarnevelt te Amersfoort, aankomende vrijdag 8.30 lokaal 45."

Charlotte Bouwman (17) twitterde eerder deze week dat ze een bom op haar school ging plaatsen. Een ongebruikelijk bericht, en daar bleef het niet bij. "Dan gijzelen we (medewerker) Rudy, nadat we alle leraren hebben doodgestoken",  twittert de leerlinge even later opnieuw. Gaat het hier om een misplaatste grap of wordt hier het volgende schooldrama aangekondigd?

Ongetwijfeld ironisch bedoeld, maar politie zag er de humor niet van in.  Het OM en de politie hebben besloten om het meisje thuis aan te houden en mee te nemen voor verhoor. 
bron: AD.nl
----
Privacy hier in Nederland is raar geregeld als er een bekende wordt gearesteerd wordt het ineens AB. te A met balkje voor zijn/haar ogen.
Maar nu weet heel Nederland dat het gaat om Charlotte Bouwman te Amersfoort Soest 17 jaar studeerd aan het gymnasium Johan van Oldenbarneveld ook te Amersfoort,
haar account op twitter ook bekend nu  "Charl☮tte Bouwman -@charlotbouwman" een speciale pagina op facebook Free Charlotte Bouwman Nu weten we wel genoeg van haar.
---
A.J. te R

 

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten