Een leuke chat voor vrienden en bekenden

woensdag 6 april 2011

Geel !!

In de onderste regionen van het Duitse voetbal werd Matthias Hilbrands zondag bestraft met een opmerkelijke gele kaart. De speler van SV Ems Jemgum kreeg de prent nadat hij tijdens de wedstrijd een telefoongesprek voerde langs de zijlijn. Na het belletje rende de speler het veld weer in om een tegenstander finaal onderuit te halen, voor de arbiter van dienst voldoende voor een gele kaart.
Hilbrands kreeg tijdens de wedstrijd van zijn team tegen de amateurs van Fortuna Veenhusen (1-1) een telefoon van iemand die langs de zijlijn stond. Hilbrands nam het mobieltje aan en voerde een kort gesprek. Het spel ging ondertussen gewoon door en de keeper van Jemgum leek niet door te hebben dat zijn teamgenoot aan het bellen was. Met een lange uitgooi bracht hij de bal richting Hilbrands. 

Die had net opgehangen, maar hield de telefoon nog in zijn hand. Terwijl hij de bal op zich af zag komen, stormde er ook een tegenstander op Hilbrands af. Met een ferme tackle wilde hij bij de bal komen, maar daarmee blesseerde Hilbrands zijn opponent. Die vloog een meter door de lucht, waarna de scheidsrechter floot voor een overtreding. Hilbrands gaf snel zijn telefoon terug, maar kreeg ook een gele kaart uitgereikt.

A.J.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten