Een leuke chat voor vrienden en bekenden

maandag 21 maart 2011

Politie vergist zich voor de 41ste keer

Het huis van een onschuldig Brits koppel werd de voorbije achttien maanden al 41 keer door de politie omsingeld. Elke keer ging het om een misverstand, en moesten ze eigenlijk bij de buren zijn.
De ongelukkige bewoners wonen in een huis in de Repton Road in Birmingham. Het huis waar de politie elke keer had moeten zijn ligt in Repton Grove, om de hoek.
Maar door een technische fout komen de agenten elke keer weer aan op het verkeerde adres. Al verschillende keren hebben de bewoners klacht ingediend, en er werd hen al meermaals beloofd dat het nooit meer zal gebeuren, maar dat lukt blijkbaar niet.
‘We huren dit huis al tien jaar, maar nu gaan we zeker verhuizen. Ik vrees dat de politie op een goede dag echt zal binnenvallen’, vertelde Matthew Jillard aan de Britse krant The Mirror. Zijn vrouw, Claire Hayes, volgt hem in die redenering. ‘Dit was de laatste druppel. Ze (de politie, nvdr) hebben zich al verontschuldigd maar ik heb het gevoel dat verhuizen de enige oplossing is.’
De politie zit zelf ook verveeld met het voorval. ‘Ondanks maatregelen die we hebben genomen om dit te voorkomen, zijn agenten door een menselijke fout toch weer op het verkeerde adres aangekomen. We zullen de huurders zeker contacteren om ons te verontschuldigen.’ Maar voor die huurders is de maat dus vol. Zelfs op Kerstdag kreeg het koppel een onnodig bezoek van agenten.
---
De politie is je beste vriend zeggenze, maar in dit geval?.....

A.J.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten